Брендови

Дел од гамата на производи

За нас

За нас

За нас

ОКЕАН КОМ ТРЕЈД е овластен увозник и дистрибутер за територијата на Република Македонија на производите на светски познатите брендови Улкер, Патос, Сапро, Керван,...

Повеќе информации

Логистика

Професионална и навремена достава за нашите партнери

Повеќе информации
  • v4
  • v3
  • v2
  • v1

Промоции

Секогаш со неверојатни изненадувања за нашите ценети потрошувачи.

Повеќе информации