Брендови

Дел од гамата на производи

За нас

За нас

За нас

ОКЕАН КОМ ТРЕЈД е овластен увозник и дистрибутер за територијата на Република Македонија на производите на светски познатите брендови Улкер, Патос, Сапро, Керван, Хајат, Перфетто и други. Компанијата е основана 2006 година и спаѓа меѓу најуспешните фирми во државата, со најбрз раст во секторот на прехранбени артикли, средства за лична и домашна хигиена. Нашта мисија е да обезбедиме присуство на најквалитетни производи на македонскиот пазар од најпознатите светски брендови и, на тој начин, да ја зголемиме можноста за најдобар избор за нашите ценети потрошувачи. Професионалниот однос на нашите вработени, редовните посети на коминтентите, брзата достава и квалитетот на производите придонесоа да се стекне доверба кај нашите партнери која постојано се стремиме да ја унапредиме со цел постигнување на зеднички...

Повеќе информации

Логистика

Професионална и навремена достава за нашите партнери

Повеќе информации
  • v4
  • v3
  • v2
  • v1

Промоции

Секогаш со неверојатни изненадувања за нашите ценети потрошувачи.

Повеќе информации